Alla inlägg under maj 2010

Av Kerstin - 4 maj 2010 15:03

Idag fick jag veta att Daniel har blivit utagen till EM i Barcelona. Så ett stort grattis Daniel från din lilla mamma   . Som vanligt kommer jag inte våga åka med utan för titta på tv på tävlingen.


  

ANNONS
Av Kerstin - 3 maj 2010 23:48

Nu har dom elaka hemska fästingarna kommit. Jag är väldigd delad vad det gäller hur man hjälper sina djur att klara sig från dom. För visst finns det effektiva medel som man kan använda. Men samtidigt så är det "gifter" det kan man inte komma ifrån att det igentligen är. Har nu blivit väldigt nyfiken på en nyhet som jag har läst om som är helt giftfri och ofarlig för både våra djur och också oss själva. Det är den giftfria elektroniska fästingavvisaren läs om den på fastinghalsbandet.se och bilda er egen uppfattning. Det låter väldigt intressant men om det fungerar och det vet jag tyvärr inte. Berätta gärna för oss andra om ni provar den.


  

ANNONS
Av Kerstin - 3 maj 2010 01:44

Här kommer Hey, Soul Sister med Train. En skön låt tycker jag.Av Kerstin - 1 maj 2010 10:54

Idag på morgon när Madicken och jag har vår vanliga morgon mys kände jag för första gången att valparna i magen sparkade. Det är så himla härligt att känna dom där små puffarna,    än så länge är dom inte så starka. Men dom kommer bli mer intensiva när valparna växer mer och blir större. Madicken börjar bli mer påverkad nu och det börjar bli lite tungre för henne. Hon är inte lika snabb på promenaderna längre. Fast hon är ovanligt pigg ändå tycker jag.

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se