Alla inlägg under maj 2010

Av Kerstin - 15 maj 2010 16:12

Har varit och hälsa på min fodertik Myrra idag. Vi har varit väldigt osäkra om hon verkligen har varit dräktig men idag när jag träffade henne så är jag säker nu på att hon ska få valpar. Hon har en väldigt liten mage så jag tror inte att det blir så många valpar. Kanske 2-3 stycken, men man vet aldrig kanske överaskar hon oss. Myrras och Imzes valpar kommer runt den 24 maj tror jag. Myrra har verkligen gått in sin mamma roll och tar det väldigt lugnt. Vilar mycket och vill inte gå på några långpromenader. Ska bli spännande och se hur många som det blir.


    

ANNONS
Av Kerstin - 14 maj 2010 10:52

Nu idag tar jag bort omröstningen av hur många valpar Madicken skulle få. Alla ni som gissade på åtta hade ju som sagt rätt. Grattis till er   .

ANNONS
Av Kerstin - 13 maj 2010 11:56

Här kommer lite bilder på dom nyfödda valparna och på den stolta mamman.                 

Av Kerstin - 13 maj 2010 08:44

Äntligen har Madicken fått sina valpar och det blev åtta valpar. Fem tjejer och tre pojkar. Första valpen kom klockan 04:15 och den sista kom klockan 07:13. Det var en väldigt snabb och lätt valpning och Madicken var så duktig. Både mamma och valparna mår bra och jag kommer sätta in bilder här under dagen. Pust! nu ska jag vila lite efter en vaken natt. Men jag är så glad att allt så gick så bra   .


  

Av Kerstin - 11 maj 2010 15:21

Här hemma går vi nu i väntans tider på att allt ska börja med Madickens valpning. Det är jobbigt för henne nu med sin stora mage och både hon och vi vill gärna att det ska börja snart. Hon går sakta på promenaderna numer och jag går inga långpromenader längre med henne. Aptiten är fortfarande stor. Jag tror att hon snart kommer igång med valpningen dom närmaste dagarna. Än så länge är hon ganska lugn, men man vet aldrig det kan gå fort när det väl börjar.  

Av Kerstin - 8 maj 2010 22:10

  
Idag var det dags för en liten Gammelträff. Vi var en härlig liten grupp med "gammelvalpar". Det var Anders med Sally, Charlie med Birgitta och Mickael och Molly med Petra, Sofie och Lasse. Det var så trevligt att träffa alla hundarna och tvåbenarna också så klart.
Vädret var kanske inte det bästa men hundarna var så duktiga. Apportlusten har inte försvunnit det minsta. Vår minsting Soffie fick följa med för att lära sig av dom gamla   .
            

Av Kerstin - 7 maj 2010 21:54

Det närmar sig med stormsteg Madickens förlossning. Nu börjar det bli jobbigt för Madicken och hennes mage. Hon sover mycket och promenaderna blir mer  långsamma. Aptiten är fortfarande stor även om det märks på henne att hon har lite svårare att få plats i sin fulla mage. Valparna sparker mer i hennes mage och det är nog ganska trångt där inne nu. Men snart är det snart dags och det kommer bli väldigt skönt för henne att slippe sin stora mage. Valparna kommer runt den 12-16 maj. Inget är som väntans tider   .


  

Av Kerstin - 7 maj 2010 21:38

Nu i morgon kl. 13.00 har vi gammelträff för dom som har "valpar" från oss som är över 9 år. Det ska bli väldig härligt att träffa dom som kommer.

OBS! glöm ej hunden   


  

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se