Alla inlägg under september 2009

Av Kerstin - 10 september 2009 10:32

Tack alla trevliga människor som har visat sitt intresse för Sixten som behövde ett nytt hem. Han har nu fått ett bra hem och det ska bli roligt att följa hans nya liv.


sixten 5  

ANNONS
Av Kerstin - 9 september 2009 15:02

Jag lottar ut en Aloe Propolis Creme den här veckan. Den fick fem plus när den var med i expressens undersökning av krämer. Den passar lika bra till oss människor som till våra djur. Ett bra tips är att börja använda den redan nu på tassarna på våra djur. Så blir dom så där härligt mjuka och fina till vintern. Finns inget vatten i Propolis Cremen så det är kanon att använda på vintern. Vad behöver man göra för att få vara med på utlottningen? Enkelt... gå bara in på min sida och registera dig så är du med om utlottningen. Aloe Propolis är en kär vän i vår familj både bland tvåbenare och fyrbenare Flört.


propolis  

ANNONS
Av Kerstin - 9 september 2009 13:55

En härlig interjuv med Daniel på P4 Junior. Han var tyvärr sjuk så han han kunde inte vara i studion utan det blev över telefonen. Daniel är numera frisk... om någon är orolig Glad. Men han kunde tyvärr inte vara med i helgens SM i mångkamp. Nu befinner han sig i Sydafrika på jobb. Hmmm.... tänk om en annan kunde jobba så där?

Av Kerstin - 9 september 2009 10:06

En smart hund som har lärt sig att spela biljard. Tänk vad man kan lära hundar och folk som säger att hundar inte är så smarta Flört.Av Kerstin - 9 september 2009 08:11

Nu kan man förbeställa Årets Blossa 09. Årets Blossa är smak av Clementin. Känns lite tidigt, vill verkligen inte ha slut på sommaren redan. Men alla glögg fan.... det är bara inse att snart är det jul Skrattande. Nytt för i år att man måste beställa glöggen, den kommer inte tillhöra systembolaget ordinare sortiment utan den blir att beställa den om man vill ha den.


  Av Kerstin - 8 september 2009 13:26

Är det någon som vill träna lydnad och gå på en lydnadskurs (det är en fortsättningskurs). Hör av er så får ni mer information.kiwi valp

  
Av Kerstin - 8 september 2009 13:08

Nu är det dags att röntga valparna efter Readdy och Higgins. Valparna är födda den 24/6 -08. Några har varit iväg och några är på gång (har beställt tid). Resultatet har varit bra på dom valparna som har röntgat och vi hoppas naturligvis att det ska gå bra även för dom andra. Om det är något som ni undrar över innan ni beställer tid, hör då gärna av er då till oss. Vi rekomenderar att man röntgar sin hund hos Lars Audell i Upplands Väsby.


  

Av Kerstin - 4 september 2009 16:01

Lägg namnet Danyl Johnson på minne. Han är med i The X Factor 2009 och jag tror han kommer gå långt. Han är ett energiknippe med bra röst och härligt sätt.Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se