Alla inlägg under september 2009

Av Kerstin - 17 september 2009 20:54

Grattis Daniel till nomineringen till Årets genombrott i landslaget. Vad himla roligt tycker jag. Även om du själv inte tror att du kommer vinna. Men som sagt att bara bli nominerad är jätte kul.


  

ANNONS
Av Kerstin - 17 september 2009 17:20

Grattis till LP1... jätte roligt att ni har klarat det nästan precis till Theas 1års dag. Kanon jobbat Glad.

Ska bli roligt att följa henne att se vad som komma skall.


thea  

ANNONS
Av Kerstin - 16 september 2009 10:23

Idag kan vi läsa i expressen hur det gick för Mats och LCHF metoden. Enligt Mats själv så tyckte han att det inte var någon match att gå ner 5 kilo. Han tycker att han har ätit gott, har inte varit så sugen  på socker och att han varit mätt. Ska bli spännande och se hur det har gått för dom andra.


Av Kerstin - 14 september 2009 17:50

Grattis Mats Eriksson från Göteborg till vinsten av en Aloe Propolis Creme. Skickar den till dig i morgon så du har nog fått den till på torsdag senast hoppas jag. Hoppas att du kommer tycka om den lika mycke som jag gör.
Det kommer flera tävlingar här lite senare. Jag har fått en hel del önskemål om att jag ska lotta ut en Heat Lotion, Så man vet aldrig... kanske blir det de nästa gång? Alla ni som var med på den här omgången (som har anmält sig) kan jag lugna, ni kommer vara med på nästa tävling också. Har man en gång anmält sig så är man även med i fortsättningen. Bra va? Flört.
Grattis än en gång till Mats

Av Kerstin - 13 september 2009 13:30

Idag är det sista chansen att vara med om utlottningen av en Aloe Propolis Creme. Vem som har vunnit kommer jag berätta om i morgon. Lycka till! Skrattande

Av Kerstin - 11 september 2009 23:27

Alla vet ju att  grönsaker är nyttigt Flört. Det har vi ju fått intutat från det vi var små... iallafall jag. Nu är det bevisat att vissa grönsaker som broccoli, vitkål och blomkål hjälper till att förhindra hjärt och kärlsjukdommar. Nu har man kommit på varför det är så... det innehåller nämligen ett kemsikt ämnen som förhindrar återfettning. Det kallas för ateroskleros. Läs mer om det i Expressen. Så var nu duktiga och ät upp era kålgrönsaker.

Av Kerstin - 11 september 2009 11:04

I morgon ska 21 tappra pojkar och 10 tappra  flickor tävla i den årliga amartörmångkampen SADISM. Enligt Daniel blir man inte en vuxen förrän man har genomfört en mångkamp Flört. Jag hoppas dom alla vet var dom ger sig in på. Jag lovar att dom kommer få känna av det dagen efter om dom inte visste hur det skulle bli. Blir nog många som kommer ha ont lite här och där (eller troligen mycke ont). Vi kommer säkert kunna följa dom tappra på Daniels Blogg. Jag borde nog stå där och plåstra och smörja in dom med heat. Jag hoppas Daniel har den med och han är snäll och lånar ut (han är väldigt rädd om den, så man vet aldrig Skrattande). Det troliga är väll att den kommer ta slut fort och då ringer han nog mig efter mer.

Av Kerstin - 10 september 2009 15:12

Nu startar den stora Viktkampen i Expressen. Det är en liten grupp som testar ISO , LCHF och GI metoderna att gå ner i vikt (det är bara en person per metod) Flört. Ska i alla fall bli kul att följa och se vad resultatet blir.


  

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se