Alla inlägg under augusti 2009

Av Kerstin - 13 augusti 2009 15:15

Grattis till Leon som har blivit Sveriges klokaste hund. Tävlingen hålls av Hemmets Veckotidning och kommer ut i höst. Så håll ögonen öppna så kan ni läsa om honom.

ANNONS
Av Kerstin - 13 augusti 2009 15:00

Tänk om alla säkerhetsinformationer på flyg kunde vara så här gulligt. Då skulle nog alla lyssna väldigt noga.Thomson AirwaysUploaded by OlcaytoCengiz. - Check out other Film & TV videos.
ANNONS
Av Kerstin - 13 augusti 2009 02:16

Ja då var det dags igen. Jag vet inte om jag ska skratta eller bli arg. Men jag bestämmer mig för att skratta. Med jämna mellanrum skriver pressen om ”Naturmedicin” som hjälper och inte hjälper. Nu har återigen expressen skrivit och berättat för oss svenskar vad som är bluff och vad som är på ”riktigt”. Den här gången har dom tagit en professor i naturmedicin, Edzard Ernst till hjälp. Hans sägs ha forskat och kommit på vad som är äkta och vad som är bluff. Jag undrar lite vem han är betald av under sin forskning. Som mycket annat i vårt samhälle så är livsmedelindustrin och läkemedelsindustrin en stor arbetsgivare. Jag tror att vi vanliga människor har fått upp ögonen hur vårt samhälle fungerar numera och vi inte bli beroende av massa mediciner utan vi söker oss mer och mer till det naturliga. Dom flesta inser att mycket styrs av läkemedelsindustrin och det är jag iallafall väldigt glad över.
Sen prats det mycket om placebo effekten och javisst kan det vara så till en del men djur kan inte ha det och det har jag själv märkt, eftersom jag själv har ganska många hundar här hemma :)).  Har även hjälpt både hästar och katter också och vad kommer då placebo effekt in där? Det som roar mig mest är att just aloe veran (som jag är så himla glad i) tar det upp att den inte har någon effekt på huden.??? Finns hur mycke som helst information om det är kanon just på den. Finns hur mycke gammal information om att man har använt det i flera tusen år. Till saken hör att just Aloe Veran ska räknas som ett livsmedel (grönsak) och är inte ett naturmedicin. Som dom flesta vet kan man både ta det invändigt och utvändigt. Vilka har inte varit utomlands och bränt sig?? och där man har kommit med just med Aloe Vera för att hjälpa huden som är bränd och skadad. Den har använt i dom varmare länderna där i många många år. Men, men nu har ju en professor talat om att Aloe Veran inte hjälper på huden :)).

Av Kerstin - 10 augusti 2009 13:08

En väldigt duktig Golden. Mjuk i mun och bra apportör :))Av Kerstin - 9 augusti 2009 11:35

Den här låten är väldigt bra tycker jag.Av Kerstin - 9 augusti 2009 10:57

Igår var det kräftkalas hos mina föräldrar. Det var gott och trevligt. Soffie fick låna ett märgben från Ruffe som inte var hemma. Han är på semester på landet med sin matte. Det är lite segt idag... men men vi hade roligt igår :)).

Av Kerstin - 8 augusti 2009 01:10

När man får så fint besök ska man naturligtvis bjuda på något gott och då blev det blåbärsmuffins. Ja ja ... jag äter inte sånt igentligen men är det fest så är det :)) och dom var riktigt goda.

Men nu är det dags att sova. I morgon är det kräftkalas.... jippi.

Natti natti

Av Kerstin - 8 augusti 2009 01:02

Idag .. igår hm.. hade vi besök av Myrra och hennes husse och matte, Bosse och Ulla. Myrra är vår fodertik och heter Allaballatassens Caipirinha. Hon är efter vår tik Readdy och dom är så lika. Myrra ser nästan precis ut som Readdy fast hon är lite mindre.Myrra 

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se