Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

Nu igen!!!

Av Kerstin - 13 augusti 2009 02:16

Ja då var det dags igen. Jag vet inte om jag ska skratta eller bli arg. Men jag bestämmer mig för att skratta. Med jämna mellanrum skriver pressen om ”Naturmedicin” som hjälper och inte hjälper. Nu har återigen expressen skrivit och berättat för oss svenskar vad som är bluff och vad som är på ”riktigt”. Den här gången har dom tagit en professor i naturmedicin, Edzard Ernst till hjälp. Hans sägs ha forskat och kommit på vad som är äkta och vad som är bluff. Jag undrar lite vem han är betald av under sin forskning. Som mycket annat i vårt samhälle så är livsmedelindustrin och läkemedelsindustrin en stor arbetsgivare. Jag tror att vi vanliga människor har fått upp ögonen hur vårt samhälle fungerar numera och vi inte bli beroende av massa mediciner utan vi söker oss mer och mer till det naturliga. Dom flesta inser att mycket styrs av läkemedelsindustrin och det är jag iallafall väldigt glad över.
Sen prats det mycket om placebo effekten och javisst kan det vara så till en del men djur kan inte ha det och det har jag själv märkt, eftersom jag själv har ganska många hundar här hemma :)).  Har även hjälpt både hästar och katter också och vad kommer då placebo effekt in där? Det som roar mig mest är att just aloe veran (som jag är så himla glad i) tar det upp att den inte har någon effekt på huden.??? Finns hur mycke som helst information om det är kanon just på den. Finns hur mycke gammal information om att man har använt det i flera tusen år. Till saken hör att just Aloe Veran ska räknas som ett livsmedel (grönsak) och är inte ett naturmedicin. Som dom flesta vet kan man både ta det invändigt och utvändigt. Vilka har inte varit utomlands och bränt sig?? och där man har kommit med just med Aloe Vera för att hjälpa huden som är bränd och skadad. Den har använt i dom varmare länderna där i många många år. Men, men nu har ju en professor talat om att Aloe Veran inte hjälper på huden :)).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 2 december 2011 16:28

Nu har valparna börjat flytta hemmifrån och det är lite lugnare här hemma :). Dom som har flyttat är : Winton, Hokitika, Opio, Appelby, Owaka och Timaru. Nästa fredag flyttar Collingwood men vi har tre hanar kvar att hitta bra hem till. Så vet ni n...

Av Kerstin - 24 november 2011 14:59

Busiga härliga valpar som tycker om tidningar.  

Av Kerstin - 12 november 2011 21:59

Efter sista nattkisset ute blev det lite överslag på våra gullungar   . Snart sover dom nog gott... hoppas vi :).   ...

Av Kerstin - 11 november 2011 13:27

Valparna älskar att få vara ute och jag med. Mamma Readdy får hjälp av extra mammorna Soffie och Trossa.   ...

Av Kerstin - 7 november 2011 16:00

Snart är valparna 6 veckor :). Vilka härliga gullungar dom är. Vilda och gosiga på samma gång. Nu har dom börjat få vara ute ett par gånger och det tycker dom är så härligt att få springa av sig och busa. Mamma Readdy tycker också det är kanon. L...

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se