Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Duktig Golden :))

Av Kerstin - 10 augusti 2009 13:08

En väldigt duktig Golden. Mjuk i mun och bra apportör :)) 
ANNONS
 
Ingen bild

Christina

12 augusti 2009 09:26

När jag såg det där måste jag ju bara berätta en sak om Aghamore =) Han låg nedanför köksbordet o sov en gång när en av katterna var på bordet och min mamma föste ner katten. Jag vet inte om katten hoppade PÅ Aghamore eller alldels bredvid, men Aghamore måste blivit väldigt rädd för han for upp, fick tag i katten o morrade o skakade den fram o tillbaka. Man såg bara en svart tuss i munnen på han som for fram o tillbaka. Jag blev alldeles chockad o skrek för jag var säker på att den katten inte levde mer. Men Aghamore släppte katten o katten sprang iväg o hoppade upp på närmsta stol, satt sig där o sprätte med tassarna lite. Jag var snabbt dit för att kolla om den var skadad, men det syntes INGENTING på katten, den var inte ens blöt. Där kan man snacka om mjukt bett =) Jag har nog aldrig varit så förvånad i hela mitt liv =) o jag har tänk på det många gånger. hur sjutton det gick till, o att katten inte ens var blöt i pälsen.. Men det var enda gången Aghamore "skakat katt" =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 2 december 2011 16:28

Nu har valparna börjat flytta hemmifrån och det är lite lugnare här hemma :). Dom som har flyttat är : Winton, Hokitika, Opio, Appelby, Owaka och Timaru. Nästa fredag flyttar Collingwood men vi har tre hanar kvar att hitta bra hem till. Så vet ni n...

Av Kerstin - 24 november 2011 14:59

Busiga härliga valpar som tycker om tidningar.  

Av Kerstin - 12 november 2011 21:59

Efter sista nattkisset ute blev det lite överslag på våra gullungar   . Snart sover dom nog gott... hoppas vi :).   ...

Av Kerstin - 11 november 2011 13:27

Valparna älskar att få vara ute och jag med. Mamma Readdy får hjälp av extra mammorna Soffie och Trossa.   ...

Av Kerstin - 7 november 2011 16:00

Snart är valparna 6 veckor :). Vilka härliga gullungar dom är. Vilda och gosiga på samma gång. Nu har dom börjat få vara ute ett par gånger och det tycker dom är så härligt att få springa av sig och busa. Mamma Readdy tycker också det är kanon. L...

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se