Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Valpträff

Av Kerstin - 29 september 2008 13:09

Vad himla roligt det var att träffa alla som kom på valpträffen. Härligt höstväder hade vi med alla gullungar. Träffen hölls hos Elisabeth och Håkan den här gången och det var vår valpkull efter Readdy och Higgins och deras valkull efter Pepper och Higgins. Det skiljer bara 1½ dag mellan kullarna. Det var långväga glada valpägare som kommit och sånt är alltid roligt. Den som kom längst bort bor i Norge. Alla valparna fick prova på lite apportering efter att föräldrarna hade fått visa lite hur det ska gå till. Håkan berätta om den tid som nu valparna är inne och vad man kan förvänta sig. Nyttig information så att man inte blir orolig att valpen har blivit konstig just nu. Det var härligt att se valparna busa med varandra och att Pepper och Readdy höll ett vakande öga över allt. Nästa träff ska vi försöka få med vår veterinär så man kan ställa lite frågor.

Tack alla som kom det var härligt att se alla valparna.

/Kerstin

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 2 december 2011 16:28

Nu har valparna börjat flytta hemmifrån och det är lite lugnare här hemma :). Dom som har flyttat är : Winton, Hokitika, Opio, Appelby, Owaka och Timaru. Nästa fredag flyttar Collingwood men vi har tre hanar kvar att hitta bra hem till. Så vet ni n...

Av Kerstin - 24 november 2011 14:59

Busiga härliga valpar som tycker om tidningar.  

Av Kerstin - 12 november 2011 21:59

Efter sista nattkisset ute blev det lite överslag på våra gullungar   . Snart sover dom nog gott... hoppas vi :).   ...

Av Kerstin - 11 november 2011 13:27

Valparna älskar att få vara ute och jag med. Mamma Readdy får hjälp av extra mammorna Soffie och Trossa.   ...

Av Kerstin - 7 november 2011 16:00

Snart är valparna 6 veckor :). Vilka härliga gullungar dom är. Vilda och gosiga på samma gång. Nu har dom börjat få vara ute ett par gånger och det tycker dom är så härligt att få springa av sig och busa. Mamma Readdy tycker också det är kanon. L...

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se