Alla inlägg under juli 2008

Av Kerstin - 22 juli 2008 21:13

ANNONS
Av Kerstin - 16 juli 2008 20:13

Något försenad är jag med bilderna den här vecka och jag ber som hemst mycket om ursäkt :)). Många har hört av sig och undrat om det hänt något. Men allt är bara bra, bara tiden som är svår att få räcka till i bland. Men nu är dom efterlängtade bilderna här på valparna som nu är tre veckor gamla. Det har hänt en hel del dom senaste dagarna. Nu käns dom mera som valpar och inte så hjälplösa. Dom går på alla fyra nu och hör bra. Världen har öpnnats för dom. Viftar på svansarna och ylar och skäller. Självklart sover dom fortfarande väldigt mycket och det behöver dom. Smaka på mat har dom också fått gjort nu och nu äter dom varje dag lite. Tänderna har kommit, så små och vassa :)). Har blivit helt medvetna om varandra och busar lite och biter på varandra. Mamma Readdy ligger inte alls lika mycket hos dom men har ändå ett vakande öga över dom nästan jämt.
Det har också blivit bestämt vad dom ska heta.  Det blev svenska rockgrupper. Så namnen på tikarna blev... Backyard Baby, Sahara Hotnight och Queen of Stoneage och hanarna heter... Hives, Foo Fighter, Hellacopter och Hammerfall. Tack för alla förslag som jag har fått.

Nu i veckan kommer valparna börja få besök av blivande hussar och mattar. Det kommer bli roligt både för dom och oss.
/kerstin

ANNONS
Av Kerstin - 16 juli 2008 20:11

Av Kerstin - 16 juli 2008 20:05

Av Kerstin - 8 juli 2008 22:38

Grattis till Kiw som idag blev 11 år. Du är min pärla mitt gull och jag hoppas att det kommer bli mång många år kvar som du kommer finnas i mitt liv.
Kram på dig min gullunge Kiwi.

/Matte kerstin

Av Kerstin - 8 juli 2008 14:33

Den här veckan har valparna öppnat sina ögon och börjar upptäcka varandra. Just idag så såg jag en liten svans som viftade också, det är så härligt. Valparna har också börjat busa lite med varandra. Men dom sover och äter fortfarande nästan hela tiden. Är vakna 5-10 minuter i taget,  sen sover dom igen. Alla växer och frodas bra och dom är så härliga.
Nu i veckan ska dom få sin första avmaskning och det brukar inte vara speciellt gott tycker dom.

/kerstin

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se