Direktlänk till inlägg 17 juni 2008

Vad är Sonya Skin Care Cellection?

Av Kerstin - 17 juni 2008 16:21

Jag är förälskad och inte bara jag. Nu kanske någon tycker att jag inte kan vara opartisk efter som jag själv är återförsäljare. Men det kan inte hjälpas ändå. Det bara är så härlig... och det är inte bara jag som är förälskad. Utan ALLA som provar den. Det mest roliga var när män provar den... fnisss och när dom upptäcker att dom är smuttsgrisar i ansiktet och att man blir som bäbis i hy sen efter. Sammet känns det som och tänk... allt är naturligt. Inga konstiga äckliga saker. Vad är då Sonya Skin Care Collection?
Är Forevers nyaste hudvårsserie med det senaste inom tekniskt avancerade hudvårdsprodukter. Alla produkter i serien innehåller rikligt med antioxidander (särkilt vitt te) och andra ingredienser som påskyndar cellförnyelsen och ökar hudens elastisitet och fuktighet så att den behåller sin ungdomliga lyster.

På ren svenska... man slipper att se gammal ut och få rynker, man får mindre porer och ser jätte fräsh ut.
Så alla ni som inte har provat... se till att ni gör det ... jag tror ni blir förälskade ni med :)).

/Kerstin


 
ANNONS
 
Fia Jansson

Fia Jansson

18 juni 2008 01:37

Jag har prövat den! och jag är också förälskad i den! prövade hos en vän som också är återförsäljare och nu kan jag inte vara utan den, sammetshud! Tänk vad man kan hitta när man letar goldenvalp. // Fia Jansson

http://har ingen blogg

 
Erika

Erika

19 juni 2008 18:47

Okej, tack för tipset ! :D

Kram!

http://eriikah.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 2 december 2011 16:28

Nu har valparna börjat flytta hemmifrån och det är lite lugnare här hemma :). Dom som har flyttat är : Winton, Hokitika, Opio, Appelby, Owaka och Timaru. Nästa fredag flyttar Collingwood men vi har tre hanar kvar att hitta bra hem till. Så vet ni n...

Av Kerstin - 24 november 2011 14:59

Busiga härliga valpar som tycker om tidningar.  

Av Kerstin - 12 november 2011 21:59

Efter sista nattkisset ute blev det lite överslag på våra gullungar   . Snart sover dom nog gott... hoppas vi :).   ...

Av Kerstin - 11 november 2011 13:27

Valparna älskar att få vara ute och jag med. Mamma Readdy får hjälp av extra mammorna Soffie och Trossa.   ...

Av Kerstin - 7 november 2011 16:00

Snart är valparna 6 veckor :). Vilka härliga gullungar dom är. Vilda och gosiga på samma gång. Nu har dom börjat få vara ute ett par gånger och det tycker dom är så härligt att få springa av sig och busa. Mamma Readdy tycker också det är kanon. L...

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se