Direktlänk till inlägg 1 oktober 2007

Nu sover vi inte så mycket mer.

Av Kerstin - 1 oktober 2007 14:59

Det är som man brukar säga om små busiga barn... dom är som sötast när dom sover. Valparna är oftast ute hela dagarna nu och det är nog tur att dom kan vara det. Det är ju så roligt att vara ute. I morgon är det dags för det stora besöket hos farbror veterinären...Olle. Då ska valparna veterinärbesiktigas och få sin första spruta och bli ID-märkta. Det kommer säkert bli en mycket jobbig dag så den natten sover dom säkert som stockar. Sen börjar valparna att flytta hem till sina nya familjer i veckan och det kommer bli så bra. Dom är mogna nu för att ta det steget och behöver komma till sina nya familjer. Vi kommer naturligvis sakna dom, men nu är dom riktiga monster, söta monster.
Vi har en hane kvar till försäljning och hoppas att vi ska hitta ett bra hem till honom också. Han är så himla härlig, det är dom allihopa så klart.
/Kerstin

 
ANNONS
 
Anna&Gibson

Anna&Gibson

25 november 2007 00:24

Hej Kerstin!
Vad roligt att läsa om senaste valpkullen och titta på alla underbart söta valpbilder! Man blir ju så valpsugen så det inte är sant! De är även jätte roligt att se Lilja på bild, man ser att hon är släkt med min Gibson!
Ha det bra!
//Anna&Gibbs

http://goldengibson.hundsida.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 2 december 2011 16:28

Nu har valparna börjat flytta hemmifrån och det är lite lugnare här hemma :). Dom som har flyttat är : Winton, Hokitika, Opio, Appelby, Owaka och Timaru. Nästa fredag flyttar Collingwood men vi har tre hanar kvar att hitta bra hem till. Så vet ni n...

Av Kerstin - 24 november 2011 14:59

Busiga härliga valpar som tycker om tidningar.  

Av Kerstin - 12 november 2011 21:59

Efter sista nattkisset ute blev det lite överslag på våra gullungar   . Snart sover dom nog gott... hoppas vi :).   ...

Av Kerstin - 11 november 2011 13:27

Valparna älskar att få vara ute och jag med. Mamma Readdy får hjälp av extra mammorna Soffie och Trossa.   ...

Av Kerstin - 7 november 2011 16:00

Snart är valparna 6 veckor :). Vilka härliga gullungar dom är. Vilda och gosiga på samma gång. Nu har dom börjat få vara ute ett par gånger och det tycker dom är så härligt att få springa av sig och busa. Mamma Readdy tycker också det är kanon. L...

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se