Alla inlägg under september 2007

Av Kerstin - 13 september 2007 22:40

ANNONS
Av Kerstin - 13 september 2007 22:39

ANNONS
Av Kerstin - 6 september 2007 12:52

Har fått ett trevligt mail från Milos matte som beskriver hennes mysiga hund. Jag vet att han är en pärla :)). Men det är så himla härligt att höra om honom på sin mattes beskrivning. Läs och njut. (Milo är nu nästan 6 månader gammal)

/Kerstin


Milo är en riktig personlighet och en väldigt ROLIG hund. Glad och busen, aktiv och initiativrik. Och ovanligt självständig, tycker jag.

Trygg med allt och alla - springer gärna långt bort på tomten för sig själv för att upptäcka allt, allt, allt. Under verandorna, in i syrenbersån där ingen varit på 25 år, bort mot kohagen (och in i den också tror jag om jag får tro lite äckel han hade i munnen härom dagen...:)). Men han är jätteduktig på att komma när jag ropar. GALEN i godis och mat. Hysterisk så det spritter i hela kroppen om man lägger en ostbit på golvet framför, men han väntar tills "varsågod"

även om det är SVÅRT i hela lilla buskroppen. Och så har han en otrolig ögonkontakt alltid. Lyssnar fint och stannar mitt i ett steg när jag säger nej (för det mesta:)) Lättlärd, smart och vill så gärna förstå vad man säger. Även om det inte är någon ordning ännu – han vill gärna hoppa upp på folk utomhus och alltid upp i knät så det får vi träna på!

Och så är han vrålkelig. Expert på att mysa och gosa.

Av Kerstin - 4 september 2007 16:42

Tänk vad tiden går fort, nu har valparna redan blivit fyra veckor gamla och lugnet i valplåden är inte lika lugnt längre. När dom är vakna är det aktivt i lådan. Man busar och biter i varandra. Upptäcker världen utanför och är nyfikna. Än så länge är valplådan bostaden men snart ska dom få större. Valparna äter nu flera gånger per dag mat (hundmat). Mamma Lilja är fortfarande viktigast. Men valpmatten är jätte god tycker alla valpar som snabbt gluffsar i sig allt och blir så kladiga och mysiga. Som tur tar mamma Lilja väl hand om tvättningen efter måltiden. Nu till helgen börjar alla nya valpägare komma på besök och det ska bli roligt att träffa alla.
/Kerstin

Av Kerstin - 4 september 2007 16:40

Av Kerstin - 4 september 2007 16:39

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se