Direktlänk till inlägg 6 september 2007

Milo.....rolig hund

Av Kerstin - 6 september 2007 12:52

Har fått ett trevligt mail från Milos matte som beskriver hennes mysiga hund. Jag vet att han är en pärla :)). Men det är så himla härligt att höra om honom på sin mattes beskrivning. Läs och njut. (Milo är nu nästan 6 månader gammal)

/Kerstin


Milo är en riktig personlighet och en väldigt ROLIG hund. Glad och busen, aktiv och initiativrik. Och ovanligt självständig, tycker jag.

Trygg med allt och alla - springer gärna långt bort på tomten för sig själv för att upptäcka allt, allt, allt. Under verandorna, in i syrenbersån där ingen varit på 25 år, bort mot kohagen (och in i den också tror jag om jag får tro lite äckel han hade i munnen härom dagen...:)). Men han är jätteduktig på att komma när jag ropar. GALEN i godis och mat. Hysterisk så det spritter i hela kroppen om man lägger en ostbit på golvet framför, men han väntar tills "varsågod"

även om det är SVÅRT i hela lilla buskroppen. Och så har han en otrolig ögonkontakt alltid. Lyssnar fint och stannar mitt i ett steg när jag säger nej (för det mesta:)) Lättlärd, smart och vill så gärna förstå vad man säger. Även om det inte är någon ordning ännu – han vill gärna hoppa upp på folk utomhus och alltid upp i knät så det får vi träna på!

Och så är han vrålkelig. Expert på att mysa och gosa.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 2 december 2011 16:28

Nu har valparna börjat flytta hemmifrån och det är lite lugnare här hemma :). Dom som har flyttat är : Winton, Hokitika, Opio, Appelby, Owaka och Timaru. Nästa fredag flyttar Collingwood men vi har tre hanar kvar att hitta bra hem till. Så vet ni n...

Av Kerstin - 24 november 2011 14:59

Busiga härliga valpar som tycker om tidningar.  

Av Kerstin - 12 november 2011 21:59

Efter sista nattkisset ute blev det lite överslag på våra gullungar   . Snart sover dom nog gott... hoppas vi :).   ...

Av Kerstin - 11 november 2011 13:27

Valparna älskar att få vara ute och jag med. Mamma Readdy får hjälp av extra mammorna Soffie och Trossa.   ...

Av Kerstin - 7 november 2011 16:00

Snart är valparna 6 veckor :). Vilka härliga gullungar dom är. Vilda och gosiga på samma gång. Nu har dom börjat få vara ute ett par gånger och det tycker dom är så härligt att få springa av sig och busa. Mamma Readdy tycker också det är kanon. L...

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se